– Vi vil vinne sluttspillet – Larvik

– Vi vil vinne sluttspillet

Larvik-trener Tor Odvar Moen håper på to gode kamper og seier i helgens sluttspill i Postenligaen, slik at laget får god flyt inn mot neste helgs finale i Champions League.

– Vi reiser selvfølgelig til Drammen for å vinne sluttspillet, og dette blir en fin anledning til å komme i gang igjen etter å ha vært fra hverandre en stund. En del av spillerne har vært på landslagssamling, så det skal bli bra å få «satt» spillet skikkelig og få god flyt inn mot mesterligafinalen, sier Moen.

Larvik møter Byåsen til semifinale klokken 13.15 i Drammenshallen i dag, og må slå trønderne for å gå til finalen på lørdag. I den andre semifinalen blant kvinnene spiller Tertnes mot Stabæk. Larvik HK har sjansen til å ta sin 6. trippelseier (serie, cup og sluttspill) med seier i helgen – en bragd laget også klarte i sesongene 2004/05, 05/06, 06/07, 08/09 og 09/10.

– Vi må slå Byåsen i semifinalen og tar ingenting på forskudd, men det er klart vi har lyst på en trippel nok en gang. Likevel er det vel ingen hemmelighet at neste helgs kamp tar opp en del av tankevirksomheten, så vi kommer til å være konservative når det gjelder totalbelastningen på noen av spillerne, sier Moen.

Katja Nyberg, Amanda Kurtovic og Sara Breistøl står over semifinalen mot Byåsen.

Kvinnenes sluttspillfinale spilles i Drammenshallen kl 14.30 på lørdag.

(Larvik)