Larviks 10. sluttspillseier – Larvik

Larviks 10. sluttspillseier

Larvik tok sin tiende sluttspilltittel da Tertnes ble beseiret 34-23 i finalen i Drammenshallen i dag.Larvik vant tre sluttspill i perioden 1995-1997. Det ble ikke arrangert sluttspill i sesongene 1997/98 – 2003/04. I 2004 ble seriemesteren kåret etter en sluttspillmodell og fra 2004-05 har klubben nå sju strake seiere.

Larvik tok ledelsen fra start, men Tertnes kjempet seg opp i ryggen på Larvik og ledet også 11-10 rett før pause. Etter pause fikk Larvik orden på spillet og tok en komfortabel ledelse som varte kampen ut.

Med dagens seier i sluttspillet har Larvik vunnet alt i Norge for sjette gang – 2004/05, 2005/06, 2006/07, 2008/09, 2009/10 og 2010/11.

Les mer om sluttspilltriumfen på Norges Håndballforbunds nettsider.

Disse spillerne er sluttspillvinnere for Larvik Håndballklubb 2010/11:
Tonje Larsen, Amanda Kurtović, Sara Breistøl, Heidi Løke, Tine Rustad Kristiansen, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk, Gro Hammerseng, Linn-Kristin Ullevoldsæter Riegelhuth, Katja Nyberg, Linn Jørum Sulland, Lene Rantala, Tine Stange, Olga Medvedeva, Thea Mørk og Cecilie Leganger.

Dette var siste gang sluttspillet ble arrangert i dagens form, med alle lag samlet på ett sted til semifinaler og finale etterfulgt av en bankett med prisutdelinger. I den nye sluttspillmodellen fra og med neste sesong er det fortsatt de åtte beste lagene i Postenligaen for kvinner som deltar i sluttspillet. Lag nummer 1 og 2 går rett til semifinale. Lagene 3-8 fordeles på to puljer à tre lag. Det spilles enkel serie i hver pulje. Vinneren går til semifinale som spilles best av to kamper med en hjemme- og en bortekamp. Vinnerne spiller finale, best av to kamper.

Neste kamp for Larvik Håndballklubb er finalen i Champions League mot Itxako (ESP). Kampen spilles i Arena Larvik lørdag 7. mai kl. 16.45. Kjøp billetter her.

(Larvik)