Løke årets profil – Larvik

Løke årets profil

Heidi Løke fikk den gjeveste prisen for tredje gang på rad i sin tredje sesong i norsk håndball. Hun er årets håndballprofil, årets spiller, årets toppscorer og årets linjespiller da spillerne stemte frem prisvinnerne etter en lang sesong på sluttspillbanketten lørdag kveld i Drammen.Larvik Håndballklubb besatte fire av sju plasser på årets lag – Cecilie Leganger i mål, Nora Mørk på høyre kant, Linn Jørum Sulland som høyre bakspiller og altså Heidi Løke på linja. Øvrige plasser gikk til Stine Bredal Oftedal (Stabæk) som midtback, Karoline Næss (Stabæk) som venstre bakspiller og på venstrekanten ble Linn Gossé (Tertnes) stemt frem av spillerne.

For 12. året på rad – like lenge som prisen har blitt delt ut – ble Larvik kåret til årets arrangør. Dette er en heder til klubbens dugnadsgjeng og et meget velfortjent klapp på skuldra. De står på tidlig og sent og legger ned en utrolig verdifull innsats for klubben sin.

Årets trener ble Stabæks Håvard Mamelund. Norges nest beste lag, Byåsen, fikk ingen priser på banketten.

NISO delte ut sine priser før middagen og der ble også Heidi Løke årets spiller.