– Vi gleder oss til finalen – Larvik

– Vi gleder oss til finalen

Linn Jørum Sulland ble kalt inn i EM-troppen i finalehelgen da det hele skulle avgjøres. Der gjorde hun jobben godt og etter det har det bare gått en vei for den venstrehendte bakspilleren. Nå gleder hun seg til å spille finale i Champions League med klubblaget.

– Det går stadig bedre. Vi har utrolig mange gode håndballtreninger i Larvik og da blir man bedre håndballspiller også. Jeg gleder meg til å spille finale og tror det blir spennende. Det er vanskelig å si hvordan kampen vil bli. Det kommer an på hvordan forsvaret deres klarer å forstyrre oss. Jeg synes de har mange alternativer å spille på og mange uortodokse spillertyper. Det blir spennende, for vi har ikke spilt mot lag som ligner på lenge. Det er stor forskjell på hvordan Itxako spiller forsvar i forhold til andre lag vi møter. De kan spille alle mulige forskjellige forsvarsformasjoner.

– Hvordan vil du sammenligne denne finalen med en EM-finale med landslaget?

– Det blir helt annerledes. Nå skal jeg spille sammen med alle jeg trener sammen med hver dag. Det er høyt nivå og det blir mye trøkk på tribunen. Vi gleder oss veldig til å spille og det blir bare gøy. Vi må spille bra for å vinne, men det skal vi klare, sier Linn Jørum Sulland.

Finalen i Champions League mot Itxako (ESP) spilles i Arena Larvik lørdag 7. mai kl. 16.45. Kjøp billetter her.

(Larvik)