Har tro på eget lag – Larvik

Har tro på eget lag

Jeg er veldig spent og gleder meg kjempemye til finalen i Champions League. Itxako er et fightende og godt samspilt lag, men samtidig har jeg trua på eget lag – så jeg gleder meg mest, sier Gro Hammerseng.

– Jeg ser video av Itxako mot Győr i semifinalen. De er et godt lag. Bare det at de har slått Győr sier mye. Jeg visste at Győr var et sterkt lag, men Itxako har vist at de var bedre. All respekt til dem for det. Spanjolene gjør hverandre gode og er passe offensive. Det var ikke mange som hadde ventet at de skulle stå i en finale, men nå er det de vi må slå for å få pokalen, sier hun.

Gro Hammerseng har riktignok vunnet Cupvinnercupen med Ikast, men hadde ingen klubbtitler med norske lag da hun kom til Larvik. Nå kan hun ta både serie, cup, sluttspill og Champions League i første forsøk.

– Det er veldig rart for meg å se hvor rolige de andre er når vi har vunnet en tittel. Det er ikke mange steder spillerne er så godt vant. De er enkelte i klubben som vinner både for tiende og trettende gang, men det er stort for meg å være med på det. Nå er det finale i den gjeveste E-cupen og det er tydelig å merke at dette betyr mye for jentene i laget. Det har vært et hovedmål og nå har vi muligheten. Jeg gleder meg veldig til lørdag, sier Gro Hammerseng.

Finalen i Champions League mot Itxako (ESP) spilles i Arena Larvik lørdag 7. mai kl. 16.45. Kjøp billetter her.

 (Larvik)