Folkefest i Larvik – Larvik

Folkefest i Larvik

Larvik Håndballklubb satser på full trøkk utenfor Arena hele dagen med uteservering for de voksne og stor hoppeslottpark for barna når Champions League-finalen spilles lørdag 7. mai.

Larvik HK slår på stortromma når tidenes første finale i Champions League skal spilles på norsk jord, og inviterer til moro for hele familien både i og rundt Arena Larvik til den første finalen på hjemmebane førstkommende lørdag. Det er ventet over 4000 tilskuere til kampen, og stemningen skal bygges opp utenfor hallen fra klokken 12 på dagen.

– Vi ønsker selvfølgelig å skape et skikkelig bra arrangement for alle som følger laget. Litt fest og moro i forkant hører med kamper som dette. Her blir det uteservering med grillmat, god drikke og musikk til de voksne utenfor hallen, mens ungene kan leke seg i hoppeslottene våre på kunstgressbanen ved siden av skolen, sier arrangements- og informasjonssjef Tove Berget.

Det blir live musikk både før og etter kampen, og moroa starter klokken 14.

– Vi ønsker jo at publikum skal komme i god stemning, og at de tar med seg den gode stemningen fra utsiden og inn i arenaen. Spillerne beviste i semifinalen mot Buducnost at de tåler trøkket fra tribunen, og jeg håper vi kommer til å lage masse lyd som bærer jentene frem til seier over Itxako i den første finalen, sier Berget.

Finalen i Champions League mot Itxako (ESP) spilles i Arena Larvik lørdag 7. mai kl. 16.45. Kjøp billetter her.