Borteseier til Itxako – Larvik

Borteseier til Itxako

Kvelden før avreise til Norge ble det tomålsseier for Itxako over Elda, som er den nærmeste utfordreren i den spanske serien. Larviks Champions League-motstander reiser direkte til Norge fra Alicante, der kampen ble spilt.

Mens Larvik gjorde unna sine siste kamper før Champions League-finalen i sluttspillet i Drammen i helgen, hadde Itxako sin siste kamp kvelden før avreise til Norge i går kveld. Itxako er spansk seriemester, men serien er fortsatt ikke ferdigspilt. Det gjenstår nok en serierunde for spanjolene.

I onsdagens kamp mot Elda vant Itxako 30-28.

Itxako begynte veldig bra med en meget konsentrert Adriana Stefani. Imidlertid reagerte Elda-jentene raskt og skjerpet forsvaret. Begynnelsen på 2. omgang gikk ikke bedre. Elda fortsatte å presse, noe som gjorde at jentene til Ambros Martín ikke likte seg særlig godt. Litt etter litt, og med en sikker Barbosa, tok de igjen forspranget.

Itxako lander på Rygge og er ventet til Larvik sent torsdag kveld.

Finalen i Champions League mot Itxako (ESP) spilles i Arena Larvik lørdag 7. mai kl. 16.45. Kjøp billetter her.