I en vinnerstim – Larvik

I en vinnerstim

 Nora Mørk er inne i en vinnerstim og håper den fortsetter i Champions League. Hun gleder seg enormt til de to finalekampene.

– Det blir veldig gøy å spille for så mange mennesker. Det er lenge siden vi har gjort det i arenaen nå. Jeg gleder meg veldig til å komme inn i hallen, for det kommer til å bli en litt annen stemning enn det har vært rundt de andre kampene. Nå skal vi ha telt på utsiden og det kommer mer familie og venner enn på andre kamper, sier hun.

– Jeg er veldig spent, for vi har ikke spilt mot noe lag som ligner Itxako i denne sesongen. Samtidig synes jeg det var deilig at vi ikke skulle møte Győr igjen. Det er gøy å møte et nytt lag og jeg tror vi har en litt bredere stall enn de har, selv om de har landslagsspillere de også.

Larviks nummer ni er inne i en vinnerstim. I fjor sommer vant hun VM med juniorlandslaget, så fulgte EM-gull i seniordebuten på landslaget og så har klubben feid inn til cup-, serie- og sluttspilltittel.

– Jeg kan ikke tape nå, jeg må ta den sjette tittelen også. Kanskje jeg kan være en good luck charm, et lite lykketroll, undrer Nora Mørk.

– Det blir gøy for alle i hele klubben, også de rundt spillerne. Det er så bra at alle får muligheten til å være med ned til Spania. Det synes jeg er flott, sier Nora Mørk.

Finalen i Champions League mot Itxako (ESP) spilles i Arena Larvik lørdag 7. mai kl. 16.45. Kjøp billetter her.