Toppscorer mot Itxako sist – Larvik

Toppscorer mot Itxako sist

– Det var en drøm som gikk i oppfyllelse da det ble klart at vi skulle spille Champions League-finalen med Larvik. Det er en drøm vi har jobbet for lenge, sier Linn-Kristin Riegelhuth.

Hun var faktisk toppscorer forrige gang Itxako gjestet Larvik. Hjemmelaget, som den gang for seks år siden spilte i Bergslihallen, vant 31-19 og Linn-Kristin Riegelhuth ble kampens toppscorer med 10 mål.

– Det er et fåtall mennesker som får oppleve å spille finale i Champions League i løpet av karrièren, så det å få oppleve det med dette laget, som man har vært med fra starten av, det er stort. Vi har vært nære så mange ganger, og nå har vi tatt skrittet opp. Finaler lever sitt eget liv, og dette blir kjempegøy. Jeg gleder meg masse, det tror jeg alle jentene gjør. Selvfølgelig er det spesielt, litt spennende og litt kribling – men sånn skal det være foran en så spesiell kamp.

– Vi får bare gi hundre prosent og ikke undervurdere dem. Kampen skal spilles over fire omganger, to av dem her hjemme, og jeg tror det blir såpass jevnt at det ikke avgjøres før i den siste kampen. Alle er innstilt på å gi det som må til. Det er ikke sikkert det ser så pent ut, men vi skal i hvert fall spille og sloss for den tittelen, sier hun.

Finalen i Champions League mot Itxako (ESP) spilles i Arena Larvik lørdag 7. mai kl. 16.45. Kjøp billetter her.