Vant 23-21 over Itxako – Larvik

Vant 23-21 over Itxako

Larvik Håndballklubb leder 23-21 etter første finalekamp i Champions League over spanske Itxako.

Det var en fantastisk ramme rundt kampen, folk koste seg i sola utenfor areanen i flere timer før avkast og det ble satt ny publikumsrekord i Arena Larvik. 4416 tilskuere fulgte kampen fra fullsatte tribuner. Den forrige publikumsrekorden ble satt i februar i år da 4167 så kampen mot Dinamo i hovedrunden.

Larvik innledet med flere tekniske feil, og det ble en jevn finale fra start til mål. Gjestene var stort sett i føringen til drøyt ti minutter ut i 2. omgang. Ved sidebytte ledet spanjolene 9-8, men mot slutten av kampen var det Larvik som førte.

Stillingen underveis: 1-0, 1-3, 6-6, 8-7, 8-9 (pause), 11-10, 12-12, 15-12, 19-15, 19-18, 23-20, 23-21 (slutt).

Til slutt ble det altså to mål de rød-hvite tar med seg som forsprang til Spania. Den avgjørende finalekampen spilles i Pamplona lørdag 14. mai kl. 19.15.