Lager fest til bortekampen – Larvik

Lager fest til bortekampen

Larvik-supporterne samles på Sliperiet til ny håndballfest og enda mer moro når bortekampen mot Itxako skal spilles førstkommende lørdag. Kampen blir vist på storskjerm, og det blir både servering og live band denne gangen også.

For de som ikke flyr ned til Spania for å se den avgjørende Champions League-finalen mot Itxako i Spania blir det altså muligheter til å samles for å heie Larvik-jentene frem her hjemme. Larvik HK har satt opp en egen prosjektgruppe til å lage fest og knall stemning for de hjemmeværende Larvik-supporterne.

– Vi ønsker selvfølgelig å lage Fest med stor F her hjemme når avgjørelsen faller i Spania, og jeg tror det er mange i Larvik som har lyst til å stå samlet når avgjørelsen faller. På Sliperiet har de et lerret på nesten 30 kvadratmeter til å vise TV-sendingen, og vi regner med fullt hus med 500 mennesker og kjempestemning på lørdag, sier prosjektleder Olav Rønneberg.

Ettersom værgudene fortsatt smiler over Larvik blir det også uteservering på lørdag, og kalaset starter klokken 17 slik at det er mulig å «varme opp» litt i solen utenfor Sliperiet før kampen. Det vil også bli intervjuer med gamle Larvik-spillere og andre Larvikinger før kampstart kl. 19.15. Umiddelbart etter kampen vil det bli live konsert og forhåpentligvis hæla i taket over finaleseier i Champions League utover natten.

Billetter til arrangementet kjøpes i døra på Sliperiet.