Forlenger kontrakten – Larvik

Forlenger kontrakten

Karoline Dyhre Breivang fyller 31 år i dag. Hun kan feire både bursdag og kontraktsforlengelse før avreise til Spania og returkamp i Champions League-finalen.

– Jeg regner med mer oppmerksomhet enn vanlig, for ofte er sesongen over på den tiden av året. I år skal vi trene på bursdagen min, så det blir nok sang på treningen i kveld. Tine Stange og jeg er mai-barn begge to, så i og med at vi skal til Spania til helgen klasket vi til med bursdagsfeiring med grilling og kake i går hjemme hos Tine Stange. Gode, gamle bursdagsinvitasjoner ble delt ut på trening før den første finalen, forteller Karoline Dyhre Breivang.

Det er fint å fylle dagene mellom de to finalene med litt utenom treningene. For Karoline Dyhre Breivang har det også blitt klart at hun fortsetter to nye sesonger i klubben.

– Jeg er godt fornøyd med å få det i boks. Jeg trives veldig god her, både på laget og i byen. Det er jo et bra lag, så det er ingen grunn til å skulle flytte på seg. Jeg er glad for at klubben vil ha meg med videre, sier Breivang.

– Klubben er strålende fornøyd med at en av de rutinerte velger å forlenge kontrakten. Det er ikke alt Karoline Dyhre Breivang gjør som blir lagt merke til, men hun er veldig viktig for et lag. Hun tar alle oppgaver hun blir satt til og i tillegg er hun ei trivelig og blid jente – en miljøskaper, sier Larviks hovedtrener, Tor Odvar Moen.