Rantala jubilerer – Larvik

Rantala jubilerer

Lene Rantala har aldri misset en Champions League-kamp for Larvik. Siden hun kom til klubben i 1997 har keeperen stått på lagoppstillingen i samtlige kamper i turneringen. Lørdag spiller hun sin kamp nummer 100 i Champions League. 

Det er første gang det skjer i Larvik Håndballklubb, og dermed er det heller ingen andre i Norge som har klart det før henne. Sesongens siste kamp er klubbens 110. kamp i turneringen. Det er naturlig nok kun de ti kampene i 1994/95 Rantala ikke var med på.

– Jeg er klar over at jeg har spilt i klubben i mange sesonger nå, men jeg har ikke tenkt på at det snart måtte være hundre kamper, sier jubilanten. Hun har naturlig nok mer fokus på å vinne. Denne sesongen har vært litt annerledes for Rantala. Hun har sittet ofte på benken når Cecilie Leganger har voktet buret.

– Jeg er mer opptatt av å få et godt resultat for Larvik enn at jeg skal stå selv, men det er klart jeg må ta vare på sjansen når jeg får den. Det er den innstillingen jeg har hatt. Det er klart jeg aller helst vil spille, men det er viktigere at Larvik får best mulig resultat. Vi må være flinke til å ta vare på muligheten som er der når vi endelig er i den store finalen, sier Lene Rantala.