Tertnes heier på Larvik – Larvik

Tertnes heier på Larvik

Håndballinteresserte fra store deler av Europa har skal følge lørdagens avgjørende finale, og den TV-sendes til enda flere verdenshjørner. I Bergen sitter eliteseriekollega Tertnes og heier på Larvik.

Hvis Larvik vinner Champions League blir det høyst sannsynlig Champions League kvalifisering på Tertnes, skriver bergensklubben på sine nettsider.

En av Tertnes-spillerne som kanskje heier litt ekstra er Sissel Nygård Pedersen (24). Hun spilte nemlig for den spanske klubben i 2008/09. Den gang ble det med kvalifiseringsspill i Champions League.  Les intervju med henne på Tertnes’ side.

Nylig forlenget hun kontrakten sin med Tertnes, som kun én gang har prøvd seg i Champions League. De kvalifiserte seg til gruppespillet i 2004/05, men røk ut etter to seiere og en uavgjort. Tredjeplass i gruppa ga plass i Cupvinnercupen, der de røk ut i semifinalen for et Larvik-lag på vei mot triumf.