Larvik Håndballklubb har forlenget kontrakten med Olga Medvedeva med to år.

Olga Medvedeva er 24 år og russisk statsborger. Hun har tre landskamper for det russiske landslaget, og har vært i Larvik HK i fem sesonger. Til nå har det blitt 135 kamper (239 mål) i Larvik for bakspilleren.

– Jeg er trives veldig godt i Larvik og gleder meg til nå nye mål med Larvik Håndballklubb, sier Olga Medvedeva til larvikhk.no

– Vi er glade for at Olga Medvedeva blir med oss videre, sier sportssjef Ole G. Gjekstad. – Hun er en av de unge spillerne som er gode nå, men som vi – på grunn av skader – ennå ikke har sett det beste av. Hun gikk glipp av hele sesongen 2009/10 etter en korsbåndskade i sluttspillfinalen i mai 2009.

Hun er 1,86 meter høy og spiller venstre bakspiller. Medvedeva kom til Larvik Håndballklubb høsten 2006 og har nå kontrakt ut sesongen 2012/2013.

Medvedeva er verdensmester U21 med Russland og ble medlem av Russlands A-landslagstropp sommeren 2006.