Takk for hjelpen! – Larvik

Takk for hjelpen!

Larvik HK ønsker å rette en takk til alle som bidro i forbindelse med finalearrangementet i Arena Larvik 7. mai.

Larvik HK vant semifinalen mot Buducnost og kvalifiserte seg til finalespill søndag 17. april.
Finalekampen i Arena Larvik ble arrangert lørdag 7. mai.
Og midt inne i disse tre ukene kom påsken.

– Vi ønsket å gjøre dette til den festkvelden en Champions League-finale skal være, men på så kort tid er det begrenset hvor mye vi i administrasjonen rekker å få til, sier arrangementssjef Tove Berget.
– Derfor er vi utrolig takknemlinge for alle rundt organisasjonen, i byen og utenfor byen som bidro til å gjøre dette til den festen det ble. Det har vært en lang sesong, men dugnadsgjengen vår tok virkelig tak og la grunnlaget for at dette skulle bli et vellykket arrangement. Region Sør bidro med ekspertise og drahjelp på områder de er gode på. En stor takk til Ragnar J. Jensen, Lilly Skow Røed, Torbjørn Aglen/Glassmestern, Olav Rønneberg, Elisabeth Strøm Thoresen og Viggo Oxholm som steppet inn og påtok seg et prosjektansvar på kort varsel. Takk også til Thor Heyerdahl VGS, Larvik kommune, Arena Larvik og alle andre som gjorde hverdagen vår enklere ved å gi det lille ekstra i forberedelsene.

TUSEN TAKK, ALLE SAMMEN!