Mye fra Arena Larvik på TV – Larvik

Mye fra Arena Larvik på TV

Vestfolds storstue får mye profilering gjennom håndballen.

Deltakelsen i Champions League strekker sesongen for Larvik HK lenger enn den er for de andre norske lagene. Det gjør at også interessen for Larvik HK varer lenger.

Norsk Topphåndball har nå sendt ut tallene for april og de viser at Larvik naturlig nok dominerer mediabildet i norsk håndball.

Fra juli 2010 til april 2011 har Larvik HK vært vist i over 19 timer på norsk TV. Neste lag er Tertnes som har fått rett over tre timer med TV-dekning.
Arena Larvik har vært 12,5 timer på norsk TV i samme tidsrom.

På print og nett er ikke Larviks posisjon like overlegen. I denne statistikken teller man antall oppslag og det vektes ikke etter hvilken avis oppslaget er i. Larvik hadde 18 % av disse oppslagene i perioden, mens Byåsen følger etter med 12 %.
Trønder-Avisa er den avisen som skriver desidert mest om håndball i landet, med sine 1.042 oppslag i perioden. Til sammenligning hadde ØP 468 oppslag samme tidsrom.

I april spilte Larvik en Postenligakamp, samt sluttspill og semifinaler i Champions League. I mai kom finalen i Champions League, og det blir spennende å se utslaget på tallene i den perioden.

(Larvik)