Målvakt søkes! – Larvik

Målvakt søkes!

Larvik Håndballklubb leter etter den unge ambisiøse målvakten som skal ta opp arven etter Lene Rantala og Cecilie Leganger.

Du vil få muligheten til å være en del av verdens beste målvaktsteam, med et mål om at du skal bli den neste stjernen i målet. Ved å trene med de beste får du en unik innsikt og praksis i treningsmetodene og mentaliteten som har skapt Verdensmestere, Olympiske Mestere og Champions League vinnere.

Vi søker etter deg som er 16-22 år, og som er seriøs, treningsvillig, og som har et langsiktig mål om å bli best. Du er relativt stor, uredd, og gleder deg til hvert skudd som kommer mot deg. Du er villig til å jobbe hardt over tid, og har allerede utviklet et godt talent som målvakt.

Hvis du vil bli den beste målvakten, så sender du en e-post til ole@larvikhk.no, eller et brev til Larvik Håndballklubb, Sverresgate 7, 3256 LARVIK. Skriv noen ord om deg selv. Ta med høyde, nåværende klubb, og send med noen videoklipp av deg selv i kamp- eller treningssituasjon.
NB: Husk å avklare med din nåværende klubb at du tar kontakt med oss, og om nødvendig med foresatte.

Med sportslig hilsen
Ole G. Gjekstad  – Trener Larvik Håndballklubb