Norge tapte begge kampene mot Frankrike – Larvik

Norge tapte begge kampene mot Frankrike

Norge tapte 29-18 og 29-19.

I den første kampen scoret Linn Kristin Righelhuth Koren fire mål og Amanda Kurtovic to. I den andre kampen scoret Tine Rustad Kristiansen 3, Amanda Kurtovic 3, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2, Karoline Dyhre Breivang 1 og Pernille Wibe 1.

Tine Rustad Kristiansen blir fremhevet for godt angrepsspill i den andre kampen.

– Det er sjelden vi scorer så lite som 19 mål, men vertskapet var et klart bedre lag enn oss idag også, sier landslagssjef Mia Høgdal.

Som i fredagens kamp var det unødvendige tekniske feil og misbruk av sjanser som i stedet gav Frankrike muligheten.

Men tap til tross, Tine Rustad Kristiansen (Larvik) og Stine Bredal Oftedal (Stabæk) får likevel ros for godt driv i angrepsspillet. I tillegg til at altså Silje Solberg gjorde en god kamp i mål, skriver Norsk Topphåndball på topphandball.no.