Møter Sør-Korea i kveld – Larvik

Møter Sør-Korea i kveld

Larvik HK skal spille to sesongoppkjøringskamper denne uken. Den første kampen går i kveld klokken 18 i Tjøllinghallen.

Motstander i begge kampene blir et av verdens beste klubblag, Sør-Korea.

– Det er fint å kunne møte internasjonal motstand på hjemmebane i oppkjøringsfasen. Sør-Korea er en fin treningsmotstander fordi de ikke er så tradisjonelle i sitt spill. De er offensive i forsvarsspillet og endrer mye underveis, det så vi blant annet mot Stabæk i går. Det blir også god trening for oss i forsvar å møte et så hurtig angrepslag, sier trener Tor Odvar Moen om kampen i kveld.
– Vi har hatt sterk fokus på å utnytte spillernes individuelle ferdigeheter, og å møte denne typen motstand er en fin måte å trene på dette.

Han oppfordrer alle Larvik-supportere til å møte opp i Tjøllinghallen i kveld.
– Vi gleder oss til å spille i Tjøllinghallen og håper arrangørene får full klaff med sitt arrangement. Det er gøy å spille med mye folk på tribunen og vi hadde en veldig positiv opplevelse av tilsvarende kamper i fjor, avslutter Moen.

Billetter kjøpes i døra og alle inntekter av arrangementet tilfaller arrangørklubben Tjølling.
Dørene åpner klokken 17.00.