Larvik på plass i Ungarn – Larvik

Larvik på plass i Ungarn

I Győr ligger gradestokken rundt 35 grader celsius. For nordmenn trengs det en dag å venne seg til varmen, før det skal presteres på banen.

Fredagen har blitt brukt til avklimatisering og trening i kamparenaen.

Dagens trening var en grei gjennomkjøring med hovedfokus på forsvarsspillet. Håpet er at samarbeid og individuelle arbeidsoppgaver i forsvar skal sitte bedre i Ungarn, enn det har gjort så langt etter ferien. Lørdag braker det løs med helgens første kamp hvor Larvik møter FTC (Ferencvaros) kl.1630.

Det blir bra å få målt seg mot skikkelig motstand lørdag og søndag. Vi skal bruke kampene godt og ta viktige steg før sesongstart. Fjerde lag i turneringen er FC Midtjylland.

Hotellet ligger et lite stykke utenfor sentrum, men jentene har tatt bussen inn til byens kjøpesenter og shoppet fra seg. Det var også flere som satte pris på kjøpesenteres aircondition. På hotellet må nemlig jentene klare seg uten. Det er en varm fornøyelse, men å klage på varmen føles litt vel luksus for en nordmann.

(Larvik)