Seier i Győr – Larvik

Seier i Győr

Larvik ledet gjennom hele kampen, og vant til slutt med 4 mål.

Jentene møtte et solid håndballag fra Budapest, som i mai vant EHF-cupen. De spilte hurtig håndball og fikk score litt flere mål enn vi kan se oss fornøyd med.

Larvik ledet med 5 mål til pause og hadde et solid overtak. Det var mye positivt å glede seg over, spesielt i angrepsspillet. Larviks toppscorere var Tine Kristiansen og Amanda Kurtović, med 6 mål hver. I forsvar var det bedre intensitet enn i kampene tidligere i sommer, men det er fortsatt en del å jobbe med. FTC spilte god angrepshåndball og Larviksjentene ble løpende for mye etter, uten å få satt taklingene skikkelig. Dermed ble det god plass til strek og kantspillere, som holdt FTC inne i kampen helt til slutt. Larviks seier var allikevel aldri direkte truet.

Søndag møter Larvik FC Midtjylland kl.1000, før Győr er motstander i kveldskampen.

(Larvik)