Oppløftende generalprøve – Larvik

Oppløftende generalprøve

Larvik HK har gjennomført en god turnering i ungarske Györ i helgen.

Laget startet med to seire og var dermed klare for finale mot ungarske Györ.

I finalen ble imidlertid Györ for sterke og Larvik tapte til slutt 28-23. Dette var første møte for Larvikspillerne mot sin tidligere lagvenninne, Heidi Løke. Løke ble godt passet på og scoret kun to mål i kampen.

Selv om det ble tap i finalen, viste turneringen at Larvik er på god vei mot formen til seriestart.
– Dette er den klart beste oppkjøringskampen for sesongen, sier trener Tor Odvar Moen til larvikhk.no. – Kampen holdt Champions League-nivå i fysikk og tempo. Vi sto opp godt, men ble litt tamme i angrep i siste del av kampen. Med litt bedre uttelling burde vi vært med helt inn. Alt i alt en  god opplevelse mot en god motstander.

Første kamp i Postenligaen spilles søndag 4. september klokken 17.00, mot Sola i Arena Larvik.

(Larvik)