TV2 satser på håndball! – Larvik

TV2 satser på håndball!

Og ny mediaavtale signert i dag.

Når TV2 velger å vise to av Larvik HKs kamper i gruppespillet på TV2 hovedkanalen og en på TV2 Zebra, sender TV2 samtidig et signal om at kanalen kommende sesong satser tyngre på håndball og Champions League. Om det er Larviks triumf i finalen i forrige sesong eller andre årsaker som ligger til grunn, så er det positive signaler for Larvik Håndballklubb.

I dag kom også pressemeldingen som offentliggjør at Norges Håndballforbund og TV 2 er blitt enige om å forlenge dagens medieavtale til og med sesongen 2013/14. Avtalen innebærer at det vil bli mer håndball på TV og i digitale medier enn noen gang tidligere, at publikums opplevelser på kampene vil bli bedre og oppmerksomheten om håndball vil økes.Les pressemeldingen på handball.no

– Det er gledelig at vi nå kan tilby håndballpublikummet mer håndball på TV og i digitale medier enn noensinne. I tillegg kan vi love at tilskuerne som ser håndball i hallene, vil få enda bedre opplevelser når de deltar på våre arrangementer, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud i pressemeldingen.

– Det er flere grunner til at det er viktig for Larvik HK å få vist våre kamper på TV, sier informasjonssjef i Larvik Håndballklubb, Tove Berget.
– Vi ønsker selvfølgelig å få profilert våre samarbeidspartnere for et så stort publikum som mulig. I tillegg er det viktig for klubben å få profilert seg både for å øke interessen for klubben og for håndball som sport 

Oppsettet av kampene er:
Lørdag 8. oktober kl. 18.15: Larvik – Podravka – TV2 Zebra
Søndag 16. oktober kl. 14.15: Larvik – Krim – TV 2
Lørdag 5. november kl. 14.45: Larvik – Kval.lag – TV 2 (før Bring Cup – herrelandslaget)

I tillegg ønsker TV2 å sende det som forventes å bli toppoppgjøret i årets Postenliga, mellom Larvik og Byåsen onsdag 23. november klokken 18.30 på TV2 Zebra.