Gleder seg til seriestart – Larvik

Gleder seg til seriestart

Og Harald Bredeli gleder seg til mange turer til Larvik med TV2 også denne sesongen.

Tirsdag var Postenligaklubbene samlet for kick off på Ullevaal Stadion. Karoline Dyhre Breivang og Ole Gustav Gjekstad representerte Champions Leauge-mestrene på arrangementet.
Søndag 4. september klokken 17.00 tar de i mot Marianne Klepp Andersen og resten av laget fra Sola i Arena Larvik.

Også Harald Bredeli gleder seg til håndballen starter igjen. I går offentliggjore håndballforbundet og TV2 den nye tv-avtalen som gir Bredeli og resten av TV2-crewet mange turer til Larvik denne sesongen:
– Champions League er en viktig del av håndballsatsningen til TV2. For klubbhåndballen den viktigste. Og Larvik er grunnmuren, reisverket, og som forrige sesong, selve kronen på verket. Det er topp håndball og kamper vi virkelig gleder oss til å sende. Selv ser jeg for meg mange turer til Larvik også denne sesongen. Det blir såpass  at jeg trolig har flere kjente der enn hjemme, så jeg kan likegodt feire bursdagden min der – 5. november…, sier Harald Bredeli til larvikhk.no

Alle disse kommer på besøk til Arena Larvik i løpet av sesongen:
Bakerst fra venstre: Kristin Saugstad, Storhamar, Kjersti Beck, Gjøvik, Ingvild Flovik, Njård, Karoline Dyhre Breivang, Larvik, Karoline Næss, Stabæk, Marie Liljegren, Tertnes, Ramune Pekarskyte, Levanger. Foran fra venstre: Marie Henriksen, Byåsen, Ellen Marie Folkvord, Flint, Kamilla Ersek Røed, Fredrikstad, Louise Pedersen, Våg og Marianne Klepp Andersen, Sola.