– En fantastisk mulighet til å profilere merkevaren H2O – Larvik

– En fantastisk mulighet til å profilere merkevaren H2O

Larvik HK har denne sesongen byttet utstyrsleverandør og spiller fra og med 2011/2012-sesongen i H2O-tøy.

– Vi i Active Sportswear ønsker et samarbeid med LHK av flere grunner. Først og fremst så har LHK en unik plass hos alle håndballintresserte, ikke bare i Norge, men i hele Europa. H2O selges i 20 land i Europa og Larvik HK er også en kjent klubb i disse landene. De har unike resultater å vise til hvor toppen selvfølgelig er CL trofeet i fjor. Laget har en samling av positive og glade håndballjenter som utgjør verdens beste kvinnelige håndballag. Synligheten og medieoppmerksomheten rundt LHK er en faktor. Det at vi er drakt/ fritidsklær leverandører til verdens beste håndballag er  vi utrolig stolte av. Vi har allerede hatt gleden av å ha med Gro Hammerseng på to av sportsmessene  i august og en bedre ambassadør for vårt selskap og klesmerke tror vi ikke finnes i Norge. Vi er også i gang med å utvikle en helt ny spilledrakt i samarbeid med LHK. Den er klar til neste sesong. Vi leverer også New Balance løpesko og lifestyle sko til LHK, forteller country manager i Active Sportswear, Terje Wilhelmsen.

– Sammen med vår profil på fotballbanen, John Arne Riise så mener vi at det å ha CL vinnerne LHK og CL vinner John Arne Riise på laget gir oss en fantastisk mulighet til å profilere merkevaren H2O. Dette gir garantert resultater. Vi er også imponert over de mulighetene som ligger i å utvikle et forretningssamarbeid med klubben. Det gjelder innenfor profilmarkedet men også det å  være en partner rundt håndballskolene. LHK er rett og slett en profesjonell og målbevisst samarbeidspartner vi ønsker å være koblet til, avslutter Wilhelmsen.

 

Larvik HK er veldig glade for å ha H2O på laget. I tillegg til å være en god samarbeidspartner på utstyrssiden, åpner det også opp muligheter for noen nye forretningsområder for Larvik HK som vil presenteres her på larvikhk.no etterhvert.