Søstrene Mørk møter «gamleklubben» – Larvik

Søstrene Mørk møter «gamleklubben»

Søndag møtes topp og bunn i Postenligaen når nyopprykkede Njård kommer på besøk til Arena Larvik. Njård har fått en tung start på sesongen, med tre strake tap, mens Larvik har tre seire så langt i serien.

Trener Ole Gustav Gjekstad og resten av Larvik laget tar allikevel ikke lett på motstanden:
– Teodora Tomac scoret ni mål i forrige kamp mot Sola, så henne må vi passe på, i tillegg har de en rutinert målvakt i Jeanette Engebretsen. Men vi er uansett mest opptatt av det vi selv skal gjøre og egne arbeidsoppgaver, understreker Gjekstad.

Nora og Thea Mørk har tidligere spilt for Njård.
– De har jo skiftet ut neste hele laget siden jeg var der og de har et lag med veldig mange unge spillere. Men det var bra gjort å rykke opp igjen i Postenligaen på første forsøk og det skal bli morsomt å spille mot de, sier Thea Mørk om kampen søndag.

Kjøp din billett her.