Løsning i gulvsaken – Larvik

Løsning i gulvsaken

Larvik HK har de siste ukene hatt en sak gående med det europeiske håndballforbundet, EHF, ang. fargen på gulvet i Arena Larvik.
Nå er løsningen på plass.

For å få til en løsning på saken fikk Larvik HK i dag besøk av Jan Tuik, Chairman CC i Executive Comitee og Marianne Überlacher, Head of Product Development /Implementation i EHF. I et møte med Larvik HK og Arena Larvik ble det fort enighet om at den foreslåtte løsningen fra Larvik var tilfredsstillende for alle parter.

– Den løsningen vi skisserte til EHF synes de var god og de har godtatt at vi gjør det på den måten. Vi vil derfor legge et nytt gulv på selve spilleflaten, med sorte matter i området rundt. Det vil faktisk bli en enda mindre operasjon enn det vi trodde, siden den norske leverandøren av gulvet, Unisport, foreslo at vi kan slipe ned det øverste laget av det eksisterende gulvet og legge et nytt topplag i riktig farge. Det blir da heller ikke så dyrt som vi først var redd for, forteller daglig leder i Larvik HK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til larvikhk.no.

Første hjemmekamp i Champions League er allerede 8. oktober og det er derfor usikkert om gulvet vil være på plass allerede da.
– Om det er mulig vil vi legge gulvet allerede til første kamp, det jobbes på spreng for å få dette til. Om det ikke går, vil vi leie et mobilt gulv til de to første kampene og så legge det permanente gulvet når første mulighet byr seg etter det. Vi skulle gjerne brukt høstferien i uke 40 til å legge gulvet, slik at vi bruker minimalt med skolens tid til å få på plass den blå flaten, sier Bruun Hansen.