Tine Stange ute – Larvik

Tine Stange ute

Tine Stange gikk ut med skade forrige kamp.

Dessverre kan dette bety at Stange mister alle kampene i Champions League, cup og Postenliga før jul.

– Tine Stange pådro seg en leddbåndskade på innsiden av sin venstre tommel i kampen mot Njård sist søndag. Båndet som ble skadd ligger slik til at skaden ikke leges uten kirurgisk behandling. Tine blir derfor operert 3. oktober. Etterbehandlingen består av 3-4 uker med gips, og vi må regne med at hun også trenger en kort periode etter dette før hun er klar for håndballspill igjen, antakelig i løpet av 8-10 uker, forteller fysioterapeut Krister Næss til larvikhk.no.

Med flere av bakspillerne ute denne sesongen, var Stange en av spillerne som fikk muligheten til å ta en posisjon på laget. Hun skulle naturlig nok gjerne unnvært denne skaden så tett opp til mesterligaen.
– Det passet veldig dårlig akkurat nå. Hadde gledet meg til Champions League og å få vist meg frem der, så dette er kjipt. Nå får jeg bare håpe at det går på rekordtid å komme tilbake igjen på banen, sier Tine Stange til larvikhk.no.

(Larvik)