Seier i Kristiansand – Larvik

Seier i Kristiansand

Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble igjen Larviks toppscorer.

Trener Ole Gustav Gjekstad etterlyste et tøffere Larvik etter helgens tap mot Viborg og fikk svar på tiltale i 1. omgang.
– Vi spiller en meget bra 1. omgang. Vi er tøffe i forsvarsspillet og det er en veldig bra omgang av samtlige, forteller Gjekstad til larvikhk.no.
– 2. omgang er ikke så bra. Da spiller vi ujevnt og slipper vi inn elleve i stedet for fire, det er ikke godkjent. Vi skaper sjanser framover, men bommer på en del klare målsjanser. Forsvarspillet er ikke godt nok og vi slipper inn fem mål mer enn vi burde, og det er jeg ikke fornøyd med, sier Gjekstad.
Han fant allikevel mye å glede seg over i 1. omgang av kampen.
– Tonje står fram som kaptein og tar tak i forsvar og spiller meget godt. Linka gjør også en bra jobb framover, det samme med Linn. Vi skaper mye i løpet av omgangen. I tillegg spiller vi 5-1 det første kvarteret med Sara foran og hun står godt i forsvaret.

Larvik rykket fra fra start og ledet hele 15-4 til pause. Til slutt endte kampen 26-15. Målene ble scoret av Linn-Kristin Riegelhuth Koren (10 mål og Banens Beste), Tine Rustad Kristiansen (4), Linn Jørum Sulland (4), Kari Mette Johansen (3), Pernille Wibe (2), Mie Sando, Sara Breistøl og Karoline Dyhre Breivang.

Vipers landslagsspiller Kristine Lunde-Borgersen måtte gå ut med skade og ble kjørt til legevakten bare noen minutter ut i kampen, melder fvn.no.

Neste kamp er første hjemmekamp i Champions League: Larvik-Podravka, lørdag kl. 18.15. Kjøp din billett her.