Etterlengtet seier – Larvik

Etterlengtet seier

Mange Larviksupportere fikk bange anelser etter at Podravka dro i fra i starten av kampen og ledet 3-0 allerede etter tre minutter. Mange var nok redd for at Larvik skulle få samme start som Viborg fikk mot Krim fredag, da Krim ledet hele 10-0 før Viborg fikk scoret sitt første mål.
Trener Ole Gustav Gjekstad tok imidlertid grep tidlig, og Larvik kom med i kampen.
Første omgang var imidlertid jevn, og det sto 18-17 til Larvik til pause.

I andre omgang hang det kroatiske laget noenlunde med til det var spilt 19 minutter. På stillingen 30-25 stengte Leganger og Rantala målet og holdt rent i elleve minutter, til det til slutt sto 37-25.

Juryen i Arena Larvik kåret Linn Jørum Sulland og Cecilie Leganger som Larviks beste spillere.

Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble igjen Larviks toppscorer med ni mål. Linn Jørum Sulland og Kari Mette Johansen var rett bak med henholdsvis åtte og sju mål, mens Karoline Dyhre Breivang (4), Tine Rustad Kristiansen (3), Isabel Blanco (2), Tonje Larsen (2), Sara Breistøl og Pernille Wibe scoret de resterende for Larvik.
Podravkas toppscorer ble Sanja Damnjanovic med ni mål.

Tonje Larsen spilte sin kamp nr 100 i Champions League mot Podravka.

Neste helg møter Larvik Krim, som leder gruppen med to seire. Krim tok en sterk seier mot Viborg fredag.