Krim har forberedt seg godt – Larvik

Krim har forberedt seg godt

Søndag kommer gruppeleder Krim på besøk til Arena Larvik.

Før sesongen gjorde venstre ving i Krim Mercator, Tamara Mavsar, et intervju med handball123.com. Laget har fått ny trener og Mavsar fikk spørsmål om hvordan de har forberedt seg i sommer.

– Forberedelsene denne sesongen var ganske annerledes enn før, fordi vi også har fått ny «fitness» coach. I den første delen løp vi mye i naturen og var i treningsstudio. I den andre delen var det mye håndball, forsvar for det meste og selvfølgelig igjen treningsstudio, sier Mavasar til handball123.com.

– For vår trener Tone Tiselj er forsvaret det viktigste og vi tror at dette er riktig. Jeg tror at han kan lære oss mye, spesielt oss – de unge spillerne. Det er stunder da dette er vanskelig, men bare med hardt arbeid kan vi oppnå de resultater som vi har satt.

Krim står med full pott i de to første kampene, med en sterk borteseier mot Podravka og en overlegen hjemmeseier mot Viborg.
– Vi er optimistiske på at vi kan nå toppen, men vi tar steg for steg. Vi er et nytt lag, og vi må lære å kjenne hverandre. Det er viktig at vårt forsvar er godt, og da vil resultatene komme, avlutter Mavsar.

Krim Mercator:
Grubisic Jelena
Stefansin Sergeja
Soberl Neja
Zrnec Maja
Mavsar Tamara
Guberinic Iris
Bille Kristina
Koren Alja
Bodnieva Liudmila
Seric Andrea
Gregorc Sanja
Penezic Andrea
Franic Kristina
Son Maja
Acimovic Gorica
Varlec Barbara
Vergeliuk Marina
Mehlmann Ibolya
Jankovic Alja

Transfer Oversikt:
Kommet til laget:
Franic Kristina
Seric Andrea
Bille Hansen Kristina
Acimovic Gorica
Mehlmann Ibolya

Forlatt laget:
Lekic Andrea
Cvijic Dragana

Kjøp billett på larvikhk.no.

(Larvik)