Larvik-rekruttene spiller SPAR-kvalik – Larvik

Larvik-rekruttene spiller SPAR-kvalik

Larvik Håndballklubb har et samarbeidslag med Thor Heyerdahl videregående skole som skal ut i siste kvalifiserende runde til SPAR-serien, som er en serie og sluttspill for landets beste 18 – årslag på jentesiden. 

I helgen er det tre kamper i Arena Larvik for de unge og ambisiøse jentene på rekruttlaget.
– Det å få spille i Arena Larvik i forkant av Larvik Håndballklubbs hjemmekamp mot Krim på søndag, er utrolig inspirerende  for oss, sier forventningsfulle jenter etter onsdagens seier mot Flint som endte 30-22.

Det er nå 31 lag igjen som skal halveres til 16 lag totalt so skal spille i SPAR-serien. Helgens kamper  går i Arena Larvik og det er Lillehammer, Stavanger og Oppsal som er motstandere. De 2 beste lagene fra hver pulje går videre.

Helgens kampoppsett er som følger:
LØRDAG 15.10.2011
Arena Larvik    1200 Larvik – LFH09
Arena Larvik    1330 Stavanger IF – Oppsal
Arena Larvik    1730 LFH09 – Stavanger IF
Arena Larvik    1900 Oppsal – Larvik
SØNDAG 16.10.2011
Arena Larvik    1000 Oppsal – LFH09
Arena Larvik    1130 Larvik – Stavanger IF
Arena Larvik    1415 Larvik – RK Krim Mercator

– Vi gleder oss veldig til å få lov til å spille på Champions League – gulvet og få den beste rammen rundt kampene våre til helgen. Vi håper det vil gjøre at prestasjonene våre også blir gode sier fornøyde Larviksjenter!