Overlegen 2. omgang – Larvik

Overlegen 2. omgang

Larvik er nå á poeng med Krim etter dagens seier i Champions League gruppe B.

Larvik fikk en god start og ledet tidlig 3-1. Krim kom med utover i første omgang og fulgte Larvik frem til 13-10 til pause.

I løpet av pausen må trener Ole Gustav Gjekstad ha gitt jentene gode råd, for i 2. omgang kjørte Larvik kampen. I løpet av en periode på seks minutter gikk Larvik fra 20-15 til 25-15, og Krim kom aldri inn igjen i kampen som til slutt endte 31-19.

Larviks toppscorer ble Linn Jørum Sulland  med 8, mens Amanda Kurtovic scoret 7. De andre målene ble scoret av Linn-Kristin Riegelhuth Koren (3), Karoline Dyhre Breivang (3), Pernille Wibe (3), Tine Rustad Kristiansen (2), Kari Mette Johansen (2), Sara Breistøl (2) og Isabel Blanco.

Amanda Kurtovic spilte en meget bra 2. omgang og ble kåret til banens beste av en lokal jury.

Larvik leder nå gruppen på bedre målforskjell enn Krim. Siste hjemme kamp i gruppespillet går lørdag 5. november mot Viborg i Arena Larvik. Kjøp din billett her.