Håndballskole i Molde – Larvik

Håndballskole i Molde

Larvik Håndballskole kommer til  Molde helgen 26. og 27.november.

Verdensmestre, Europamestre, Olypiske mestre og Champions League-mestere som Gro Hammerseng,  Lene Rantala, Katja Nyberg, Isabel Blanco m.fl. stiller som instruktrører for håndballtalentene i Molde-region!

Det er Molde HK som står som lokal arrangør. Håndballskolen blir å finne i Idrettens Hus, Træffhuset og Fuglsethallen.

– Vi ser frem til å lage håndballskole i Molde. Og vi gleder oss over et svært godt samarbeid med Molde HK og Carl Henrik Indbjør. Sammen skal vi skape en god håndballaktivitet. Det blir faglig innhold, men også tid til å bli kjent med profilene gjennom sosiale innslag og vi håper at mange har lyst til å møte våre profiler. Vi har registrert talentarbeidet og den store sportslige framgangen i Molde og kanskje er dette helgen hvor vi finner den neste Brigitte Sættem? sier Larviks trener Ole Gustav Gjekstad om håndballskolen.

– For oss er det en stor tillitserklæring at Larvik vil arrangere sin håndballskole sammen vår klubb. Vi håper og tror at dette vil gi håndballtalenter i hele fylket stor inspirasjon, sier sportslig leder i Molde HK, Carl Henrik Indbjør.

Larvik Håndballklubb ønsker å by på sine håndballprofiler og med dette å inspirere unge håndballspillere også utenfor Larvik HKs eget nedslagsfelt.

Påmelding kan gjøres her.