Sterk borteseier i Koprivinica – Larvik

Sterk borteseier i Koprivinica

Larvik tok et stort steg nærmere avansement til mellomrunden med seier på bortebane lørdag kveld.

Podravka hang godt med i første omgang og holdt Larvik 11-11 til pause. Larvik gjorde en god første omgang i forsvar, men fremover på banen gikk det ikke fullt så bra. I de første 15 minuttene av kampen scoret bortelaget bare fire mål, og trener Ole Gustav Gjekstad tok sin time out for å få jentene tilbake på sporet.

I andre omgang står Cecilie Leganger godt i målet og Tine Rustad Kristiansen tar ansvar framover på banen.

Larviks målscorere var Tine Rustad Kristiansen 6, Kari Mette Johansen 4, Linn-Kristin R. Koren 4, Karoline Dyhre Breivang 3, Tonje Larsen 3, Linn Jørum Sulland 2, Isabel Blanco og Amanda Kurtovic. Podravkas mestscorende ble Sanja Damnjanovic med hele ni av Podravkas mål.

Larvik tar til slutt en sterk 24-21 seier foran 2000 tilskuere på bortebane mot Podravka. Det betyr at det hele kan avgjøres i hjemmekampen mot Viborg lørdag 5. november. Her blir det mye folk, så sikre deg din billett allerede i dag!

Viborg og Krim spilte uavgjort 28-28 i den andre kampen i gruppen. Viborg står med fire mot Larviks seks poeng. Krim har fem og Podravka står med sitt ene. Det betyr at Larvik er videre til mellomrunden med seier mot Viborg hjemme i Arena Larvik neste helg.