Kjøp billett på forhånd – Larvik

Kjøp billett på forhånd

Publikum oppfordres til å kjøpe billetter på forhånd.

Larvik kan selv sikre avansementet til hovedrunden i Champions Leauge, med seier mot Viborg i lørdagens kamp i Arena Larvik.

Det ventes mye folk til kampen som går klokken 14.45 lørdag.
– Vi opplever stor interesse rundt kampen mot Viborg. I tillegg til det vanlige publikum er det stor interesse fra sponsorene, kampsponsorene bestilte til sammen 600 biletter til kampen. I tillegg har det vært delt ut mange billetter i aktiviteten vi hadde med SPAR, Asko og Ali på mandag, sier arrangementssjef Tove Berget til larvikhk.no.
– Akkurat nå er det noen få langsidebilletter igjen, mens det er litt flere ledige billetter på kortsidene. Om du vet at du skal på kampen, kan du like gjerne sikre deg plassen din allerede nå, oppfordrer Berget.

Dette blir høydepunktet så langt denne sesongen. I tillegg til kampen skjer det også mye rundt i Arena Larvik. Publikumsbaren er åpen fra 1,5 time før kampstart og også etter kampen. Det blir også satt opp en egen butikkgate der SPAR, Ali og Asko deler ut smaksprøver til publikum sammen med sine leverandrører.

Kjøp din billett her.

(Larvik)