Vil ha «mjuke» taklinger – Larvik

Vil ha «mjuke» taklinger

Administrasjonen i Larvik HK møter flere av sponsorene til vennskapelig fotballdyst i Arena før lørdagens kamp mot Viborg, men med over 3000 mennesker ventet til Arena, så håper daglig leder at skadefrafallet blir minimalt.

– På lørdag blir det storinnrykk av både sponsorer og publikum, og vi har ingen mann å miste for at arrangementet skal bli gjennomført på best mulig måte. Håper at sponsorlagene har dette i tankene når de setter inn taklingene tidligere på dagen, sier daglig leder i Larvik HK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Det er velkjent at taklingene på bedriftsfotballnivå ikke alltid er av de reneste, men dette utspillet fra Bruun Hansen kan likevel minne om taktisk spill. Foruten Larvik HK stiller Asko, Bil-Service, Nasta, Nokas, Denja, Spar og Strømmen Trend lag til miniturneringen – alle fryktede motstandere innen bedriftsfotballen. Finalen skal spilles i pausen i Champions League-kampen mot Viborg, og Larvik-administrasjonen har sikret et lite ess i ermet før turneringen.

– Vi har rekruttert én spiller fra England – Neil Deamer fra Cambrigde. Han har allerede bestilt billetter til OL-finalen i håndball London 2012, er Englands største Larvik-supporter og kommer til å gi alt for laget i lørdagens turnering, sier salgskonsulent i Larvik HK, Håkan C. Johansson.

Denne fotballturneringen mellom Larvik HK og samarbeidspartnerne skal bli en årlig affære, og det står masse prestisje på spill for å sikre seg den første inngraveringen i vandrepokalen. Til tross for daglig leders oppfordring til mykt spill, tror vi at dette blir mye knokler og masse dramatikk.

Turneringen starter i otta lørdag morgen, såpass tidlig som kl. 08.00, så her er det bare å komme og heie frem ditt lag fra før morgenrusket er ute av øynene. Vi er klare til kamp!