Viborg stoppet festen – Larvik

Viborg stoppet festen

Nå må Larvik ta poeng mot Krim i Slovenia.

Det som skulle bli en festkveld for 3.069 tilskuer i Arena Larvik lørdag, ble en nedtur for spillere og supportere.Nå må Larvik reise til Lubljana neste helg og ta poeng for å ha håp om avansement til hovedrunden i Champions League.

Larvik hadde med seier mot Viborg i dag sikret seg en plass i hovedrunden. Viborg måtte også vinne for å holde liv i drømmen om avansement for Champions League-mesterne fra 2010.

Viborg kom foran fra start og Larvik klarte aldri helt å ta igjen forspranget. Lagene gikk til pause på stillingen 10-12, og Larvik klarte heller ikke å snu kampen etter hvilen. Etter en spennende slutt vant Viborg til slutt med ett mål i Arena Larvik.

Larviks toppscorer ble Karoline Dyhre Breivang med fire mål, mens Rikke Skov scoret fem for danskene.

Nå må Larvik kjempe om plassen i hovedrunden neste helg i Slovenia.

(Larvik)