JBL-produkter – Larvik

JBL-produkter

Nå kan du få kjøpt høytalerprodukter med den kjente JBL kvaliteten til gode priser i vår webshop.

Gjennom vår samarbeidspartener Harman/Neby har vi nå gleden av å tilby fire forskjellige JBL-produkter med Larvik HK-profilering i vår nettbutikk.

JBL Creature III

JBL Creature III
PC-høytalere med subwoofer. Hvite og profilert med Larvik HK-logo. Dette digitalt drevne 25 watt-systemet er enkelt å koble til din Mac eller pc, og det er den perfekte løsningen til musikk, spill og voice. Siden det første Creature-bordhøyttalersystemet kom til verden, for over syv år siden, har JBL Creature-serien levert den beste ytelse i klassen, og vært det systemet konkurrentene forsøker å etterligne.
Kun kr. 499,- + forsendelse

JBL OnTime Micro III

JBL OnTime Micro III
iPhone/iPod docking med klokke/lader/høyttaler. Hvite og profilert med Larvik HK-logo. JBL On Time™ Micro får musikken fra din iPod, iPhone eller annen MP3 spiller til å lyde fremragende når som helst. Men, morgen er der hvor dette systemet virkelig stråler. Våkn opp til den musikken du vet vil sette deg i gang – med eller uten hjelp, fra opp til syv selvstendige alarmer. Du er uthvilt og frisk, din iPod er gjenoppladet og klar, livet er godt. Mens du sover arbeider JBL On Time Micro for deg, holder din iPod oppladet og klar.
Kun kr. 999,- + forsendelse

JBL OnTour XTB

JBL OnTour XTB
Trådløs Bluetooth høytaler for mobil og PC. Hvite og profilert med Larvik HK-logo. Bluetooth® extreme-performance bærbar lydstasjon. JBL On Tour™ XBT systemet er et kompakt, høytytende lydsenter med bekvem trådløs Bluetooth® teknologi, og representerer den siste innovasjonen fra JBL®, som gjennom lang tid har vært en ledende produsent av high-end lydkomponent systemer. Når JBL On Tour er koblet til en telefon, en iPod, en MP3 spiller eller annen lydkilde med aktiv Bluetooth®, eller gjennom en kabel, yter JBL On Tour XTB systemet ren, kraftfull lyd gjennom sitt kompakte bærbare design (og, håndfri funksjon som er innebygget, slik at du hverken mister en oppringning, eller et taktslag). Opplev frihet med JBL On Tour XBT systemet.
Kun kr. 599,- + forsendelse

JBL OnBeat

JBL OnBeat
iPad/iPhone docking høyttaler/lader. Hvite og profilert med Larvik HK-logo. JBL OnBeat ™ høyttaler dock er hva din iPad har ventet på – den første JBL dock som leverer realistisk, high-output lyd fra enhver iPod, iPhone eller iPad. Universalkontakten dokker iPad, iPod og iPhone og lar deg rotere iPod og iPhone skjermer til stående eller liggende retning for beste video display. JBL OnBeat dockingstasjonen bruker dual Phoenix full-range transdusere med computer-optimalisert DSP utjevning for en rikt, detaljert lydbilde, du har en fjernkontroll med full kontroll over systemet for musikk navigering fra sofakroken. Med en valgfri kompositt-kabel, kan JBL OnBeat system sende video-innhold på TVen. Du har hatt din iPad, iPod og iPhone for deg selv lenge nok – og JBL OnBeat dock gir dem den oppmerksomheten de fortjener.
Kun kr. 799,- + forsendelse