– Det er klart vi skal slå Larvik i kveld – Larvik

– Det er klart vi skal slå Larvik i kveld

Assisterende trener Frode Bjerkan sier til adressa.no at Byåsen reiser til Larvik for å vinne.

I kveld møtes Norges to beste lag for å gjøre opp om retten til å spille cupfinale i Spektrum 30. desember. Ni av de 16 som er tatt ut til å spille VM for Norge i Brasil er i kveld å finne i Arena Larvik. Dette er nest siste hjemmekamp for året og vi håper alle tar turen for å støtte jentene i kampen om å spille cupfinale.

– Det sportslige målet denne sesongen var å spille Champions League. Det har vi gjort. Det andre målet er å komme nærmere Larvik enn det vi var i fjor, sier daglig leder i Byåsen, Torbjørn Balstad til byaasen.no.

– Det er lett å være eplekjekk, men vi må jo alltid ha troen på at vi vinner. Vi har hatt veldig bra matching den siste tida, spillerne har fungert bedre og bedre, samspillet også, sier assisterende trener i Byåsen, Frode Bjerkan til adressa.no.

Kampen går i Arena Larvik onsdag 16. november kl. 19.00. Dørene åpner klokken 18.00 og billetter kan du kjøpe her.