Påmelding Håndballskolen – Larvik

Påmelding Håndballskolen

Påmelding til Larviks Håndballskole i juni er nå lagt ut.

Håndballskolen arrangeres i uke 26 fra mandag 25. juni til fredag 29. juni. Jenter og gutter 10-16 år.

Vi har fått mange henvendelser fra omgivelsene om når påmeldingen til vår håndballskole starter. Det er meget hyggelig for oss. Derfor har vi valgt å starte påmeldingen allerede nå. Vi har ca. 230 plasser til disposisjon og all påmelding skal skje via våre nettsider. I år er det lagt opp til at man kan melde på flere deltagere i en og samme operasjon. Det er veldig viktig at den som utfører påmeldingen leser all informasjon som tilhører påmeldingen før man trykker på bestill knappen, slik at vi unngår mange spørsmål om ting man kan lese seg til der.

Håndballskolen varer fra mandag til fredag og vil inneholde 7 håndballøkter ledet av våre elitespillere. I tillegg er det lagt opp til aktiviteter på kvelden med forskjellig innhold som f.eks. kino, tur til badeland i Skien og grilling med elitelaget.

Påmelding gjøres her.