Amanda og Norge slo kroatene – Larvik

Amanda og Norge slo kroatene

Norge møtte onsdag kveld Kr.oatia i kvartfinalen i VM. Kroatia består av mange «kjenninger» av Larvik HK, mange av spillerne på Kroatia spiller til daglig på Krim Mercator og Podravka Vegeta som Larvik møtte i gruppespillet av Champions League tidligere i år.
Larvik vant begge kampene både mot Krim og Podravka i gruppespillet og Norge hadde god kontroll på Kroatia hele veien.

Norge ledet 16-12 til pause og så også ut til å dra fra tidlig i 2. omg., men kroatene klarte å nærme seg og var bare to minutter bak 21 minutter før slutt. Men time-outen fra landslagstrener Hergeirsson fikk justert spillet og Norge ledet på det meste med ni mål i 2. omg.

Til slutt vant Norge 30-25.

Semifinalene spilles fredag. Først møtes Danmark og Frankrike kl. 20.15, før Norge møter vinneren av Brasil og Spania kl. 23.00.