VM-finale – Larvik

VM-finale

Norge slo i kveld Spania i semifinalen og vant retten til å møte Frankrike i søndagens VM-finale.

Norge var best fra start og holdt kontrollen i seksti minutter mot Spania. Amanda Kurtovic scoret det siste norske målet i kampen som endte 30-22.

– Jeg har det veldig godt. En fantastisk gjeng spillere som har jobbet og slitt hele året, og forpliktet seg for de målene vi har satt, sa landslagssjef Thorir Hergeirsson til TV2 umiddelbart etter kampen.
– Vi har kommet lengre enn vi kanskje turte håpe på, men vi har lykkes maksimalt. Vi visste at dersom vi fikk utvikling i løpet av mesterskapet, kunne bygge stein på stein og spille på det vi er gode på så kunne vi slå alle. Nå skal vi nyte dette i kveld, spise godt og feire på vår måte og så skal vi lade opp til finalen på søndag mot det laget som har vært best i år, sa Hergeirsson.

Finalen spilles søndag klokken 20.15. Kampen går på TV2 og sendingen starter allerede klokken 19.00.