Nytt år- høy aktivtet – Larvik

Nytt år- høy aktivtet

Selv om vi har rundet nyttår er vi ennå ikke ved halvveis i sesongen. Det skjer mye i Larvik HKs regi de kommende månedene. Her får du en oversikt over kamper og håndballskoler.

Champions League
Her er det mange høydepunkter i vente når Hovedrunden starter opp i februar. Larvik starter opp mot FC Midtjylland i Ikast fredag 3. februar før det er duket for første hjemmekamp mot fjorårsfinalist Itxako søndag 12. februar. Hjemmekampene mot FCM og Györ spilles i mars. Trekningen til Hovedrunden ga oss en gruppe hvor det blir mange interessante poenger for publikum og media. Reprise på fjorårets finale, den dansk/ norske fighten vi aldri blir lei av, og oppgjøret mot Györ med Heidi Løke på banen og Karl Erik Bøhn på sidelinjen.

Hjemmekampene:

Søndag 12. februar    Larvik- Itxako                 Kl. 16:45
Søndag 04. mars       Larvik- FC Midtjylland    Kl. 16:45
Lørdag 10. mars        Larvik- Györ                   Kl. 16:45

Billetter kjøpes HER

Postenligaen
I en noe haltende tabell ligger Larvik på topp med 16 poeng på 8 kamper. Januar blir en meget hektisk måned hvor hele 7 kamper skal spilles- hvorav 4 hjemme i Arena Larvik. Allerede førstkommende helg er det duket for toppoppgjør mot Storhamar. Storhamar ligger 1 poeng bak Larvik med 1 kamp mere spilt. Påfølgende onsdag kommer Gjøvik på besøk. Deretter følger det kamper mot Levanger og Fredrikstad. Hjemmekampen mot Fredrikstad spilles lørdag 21. januar- en dato som sammenfaller med årets første PW Cup. Alle deltager i turneringen kommer gratis inn på kampen og får egne reserverte felt i Arena Larvik.
Larvik spiller kun to hjemmekamper i Postenligaen i februar. Først er det Vipers Kristiansand med nybakt verdensmester Kristine Lunde Borgersen på besøk og mot slutten av måneden er det Tertnes som er motstander.
Serien avsluttes i mars med tre kamper. Larvik spiller en av disse hjemme, nemlig lokaloppgjøret mot Flint Tønsberg. Larvik avslutter serien med to bortekamper mot henholdsvis Storhamar og Byåsen.

Hjemmekampene:

Søndag 08. januar    Larvik- Storhamar      Kl. 17:00
Onsdag 11. januar    Larvik- Gjøvik HK    Kl. 18:30
Onsdag 18. januar    Larvik- Levanger       Kl. 18:00
Lørdag 21. januar     Larvik- Fredrikstad   Kl. 18:00
Onsdag 08. februar   Larvik- Vipers          Kl. 19:00
Onsdag 22. februar   Larvik-Tertnes          Kl.19:00
Onsdag 07. mars      Larvik- Flint              Kl. 19:00

Billetter kjøpes HER

Larvik Håndballskole 2012. 25. juni – 29. juni
Larvik HK inviterer som vanlig til sommerhåndballskole i juni. Vi står foran den 15. utgaven og vi regner som vanlig med at denne blir fulltegnet. Påmeldingen har ligget ute en stund, men det er fortsatt plasser igjen. Vi opererer med to alternativer. En med overnatting og en uten.

Med overnatting
Uten overnatting

Håndballskole i vinterferien
Larvik HK vil i år arrangere en minihåndballskole i vinterferien. Den arrangeres fra mandag 20. januar til og med onsdag 22. januar hvor håndballskolen avsluttes med Larviks hjemmekamp mot Tertnes onsdag 22. kl.19:00.

Les mere HER

I tillegg til disse to håndballskolene planlegges det flere håndballskoler rundt omkring i landet og kanskje besøker vi ditt hjemsted i løpet av 2012. Følg med på hjemmesiden vår i tiden som kommer.