Spennende toppkamp – Larvik

Spennende toppkamp


Etter en meget spennende avslutning var det Larvikjentene som kunne juble høyest. Seieren mot Storhamar satt langt inne, for jentene fra Hamar ga seg ikke uten kamp.

Storhamar spilte bra og var i føringen til det gjenstod kun få minutter. Jentene fra Hamar kjempet tappert, men da fløyta gikk for full tid måtte de konstatere at den fantastiske seiersrekken til Larvik fortsatt blir stående.

-Jeg er mest fornøyd med at vi vinner denne kampen, sier Larviktrener Ole Gustav Gjekstad. På det meste ledet Storhamar med 4 mål og Gjekstad er godt fornøyd med at laget hans klarte å snu kampen.

-Det at vi klarer å snu det til seier etter å ligge under 13-17, viser at vi har karakter og moral i laget, fortsetter Gjekstad. Videre forteller han at laget nå er inne i oppkjøringen til Champions League som begynner om en snau måned, og det betyr at jentene har fått kjørt seg ganske kraftig den siste uka. – Vi må regne med at prestasjonene varierer når vi trener så hardt som vi gjør nå, men det er prisen vi må betale for å være best når det gjelder litt senere i sesongen. Det viktigste er at vi får 2 poeng i disse kampene, avslutter Gjekstad.

Tine Stange blei kåret til Larvik beste spiller og hun ble også kampens toppscorer sammen med Storhamars Kamilla Sundmoen. Begge endte på 8 mål. Neste års Larvikspiller Anja Edin, blei kåret til Storhamars beste spiller.

Nå venter et nytt mjøslag for Larvik på onsdag. Da tar Gjøvik turen til Arena Larvik for å prøve lykken.

Larviks lag: Lene Rantala, Tonje Larsen, Mie S. Sando, Sara Breistøl, Isabel Blanco 1 mål, Tine R. Kristiansen 1 mål, Kari Mette Johansen 2 mål, Karoline Dyhre Breivang 1 mål, Linn-Kristin R. Koren 5 mål, Linn Jørum Sulland 4 mål, Tine Stange 8 mål, Thea Mørk, Pernille Wibe 1 mål, Amanda Kurtovic 3 mål.