Toppkamp i Arena Larvik – Larvik

Toppkamp i Arena Larvik

Larvik har ikke avgitt poeng så langt i Postenligaen. Søndag kommer serietoer Storhamar med Anja Edin på laget til Larvik.Larvik leder serien ett poeng foran Storhamar, sistnevnte med en kamp mer spilt, når Postenligaen starter opp igjen etter nyttår. Hjemmelaget står med full pott etter åtte seriekamper, mens Storhamar har avgitt tre poeng på sine ni kamper så langt.

Jentene fra Hamar har tapt for Stabæk i egen hall og spilt uavgjort mot Vipers i Kristiansand. Storhamar starter det nye året med å møte tøffest mulig motstand i de to første kampene. I neste serierunde står hjemmekamp mot Byåsen for tur førstkommende onsdag. Dersom de skal være med og sloss helt i toppen må man nok ha poengfangst i minst en av de to kampene.

Larvik tjuvstartet del to av sesongen med Cupfinale mot Stabæk. I den kampen viste laget at den gode formen fra høstsesongen er intakt med en seiersdifferanse på hele 24 mål. Med seier i ettermiddag begynner det å bli god avstand til lagene bak, og veien mot et nytt seriegull vil fremstå enda tydeligere.

Lagene møttes to ganger i Arena Larvik forrige sesong. En gang i serien og en gang i Cupen. Seriekampen endte med 34-26 til Larvik og i semifinalen i Cupen ble de 26-20. I begge kampene kom Storhamar med en ambisjon om å holde nede tempoet, og i store deler av kampene lyktes de godt med det.

Kampen byr også på et annet poeng. Det blir Anja Edins første tur til Arena Larvik etter at hun valgte rødt og hvitt som nye draktfarge neste sesong.

Til Hamar Arbeiderblad sier hun at hun skal gi alt for Storhamar ut denne sesongen og at hun gleder seg til kampen i morgen. Hun understreker at det blir viktig å spille klokt og ikke så mye på impuls, for feil og skuddbom blir straffet hardt når man møter Larvik.

Dette er også første mulighet til å se Larviks fem nybakte verdensmestere i aksjon i Arena Larvik i 2012.

Billetter kjøpes HER