Komfortabel seier – Larvik

Komfortabel seier

Fantastisk avslutning. Thea Mørk (bildet) og Larvik vant de siste 17 minuttene med 16-1.

Larvik fikk en trøblete innledning på kampen mot Gjøvik. Etter nesten 7 min. var stillingen 1-1 og Ole Gustav Gjekstad så seg nødt til å bruke en timeout. Det hjalp ikke stort, for Gjøvik klarte å bite seg fast. Men fram mot pause løsnet det noe og Larvik kunne gå i garderoben med en ledelse 16-9.

Etter pause så det ut som Larvik skulle dra ytterligere i fra, men jentene fra Mjøsas bredd kjempet tappert og klarte å klore seg fast. Etter 13 min av andre omgang var stillingen 23-17. Men derfra og ut var det enveiskjøring. Det skulle gå nesten 14 min. før Gjøvik klarte å score på nytt, og på den tiden hadde Larvik scora 14 ganger. Til slutt blei det en veldig komfortabel seier 39-18.

-En fantastisk fin avslutning på kampen gir oss en fin seier, sier trener Tor Odvar Moen. I begynnelsen gjør vi alt litt for sakte og med litt for lite intensitet, og da blir det ikke godt nok. Men mot slutten av kampen ser vi hva som bor i disse jentene og i laget. Vi fosser fra Gjøvik, setter forsvaret og vinner ganske greit midt i en hard treningsperiode, oppsumerer Moen.

Thea Mørk gjør en knallkamp for Larvik og lager 6 mål på 7 skudd. Isabel Blanco spiller også en meget god kamp og ble kampens toppscorer med 9 mål. Blanco blei også kåret til Larviks beste spiller. Toppscorere for Gjøvik ble Sanni Eriksen og Jaqueline Anastacio med 4 mål hver. Anastacio blei også kåret til kampens beste Gjøvikspiller.

Et poeng er det også at Linn Jørum Sulland i dag scoret sitt eliteseriemål nr. 1000 siden debuten for Stabæk i 02/03-sesongen. Linn laget 2 mål i kampen og det siste var hennes 1000. mål.

Larviks lag: Lene Rantala, Tonje Larsen, Sara Breistøl 3 mål, Isabel Blanco 9 mål, Tine R. Kristiansen 4 mål, Kari Mette Johansen, Karoline D. Breivang 3 mål, Linn-Kristin R. Koren 2 mål, Linn J. Sulland 2 mål, Tine Stange 2 mål, Thea Mørk 6 mål, Pernille Wibe 2 mål, Amanda Kurtovic 6 mål.