Seier mot Sola – Larvik

Seier mot Sola

Populære jenter vant 32-22 etter ujevne prestasjoner på Jæren.

I en kamp som svingte veldig prestasjonsmessig, var Larvik det beste laget og vant forholdsvis komfortabelt. Kampen startet litt rufsete mot et heltent hjemmelag som ga alt i duellene. Forsvaret satt ikke helt som det skulle og angrepsspillet stokket seg i perioder. Det førte til at Sola holdt godt følge i drøye 23 minutter. Da var stillingen 10-10. Fram mot pause skrudde Larvik opp flere hakk og kunne gå i garderoben med ledelse 10-16.

Etter hvilen scoret hvert av lagene kun ett mål på de første 5 min, men de neste 7 puttet Larvik 6 baller i nettet bak Solamålvakten. Og da var stillingen 24-11. Etter denne gode perioden falt intensiteten i forsvarspillet hos Larvik og Sola kom litt mer med i kampen. Flere godt plasserte knallskudd fra Solas bakspillere førte til at kampen endte 32-22 i Larviks favør.

-Jeg skulle ønske prestasjonene våre gjennom kampen var litt jevnere, sier Larviktrener Ole Gustav Gjekstad. Vi varierer litt mer gjennom kampen enn det jeg setter pris på, men jeg er strålende fornøyd med perioden vi vinner 14-1. På slutten inviterer vi Sola litt for enkelt inn i kampen igjen, men det skyldes nok litt rokeringer på spillere og endringer i forsvaret vårt. Vi er fortsatt inne i en tung treningsperiode og det bærer nok spillet vårt fortsatt litt preg av, avslutter Gjekstad.

Det var topp stemning i Åsenhallen gjennom hele kampen, og nesten 800 tilskuere var kommet for å se Larviks stjernegalleri i aksjon mot de lokale heltene. Etter kampen stod autografjegerne i kø for å få navnetrekket til sine favorittspillere, og de aller heldigste fikk også tatt av bilde av seg selv sammen med ei av jentene.

Larviks og kampens toppscorer blei Linn Jørum Sulland med 8 mål. Hun blei også kåret til Larviks beste spiller. Toppscorer for Sola blei Lene Tønnesen med 5 mål, og Solas beste spiller blei Malin Holta.

Neste kamp for Larvik er i Arena Larvik førstkommende onsdag kl. 18.00. Da kommer Levanger på besøk med drømmer om å gjøre noe med den fantastiske hjemmestatistikken til Larvik.

Larviks lag: Lene Rantala, Tonje Larsen, Sara Breistøl 2 mål, Isabel Blanco 4 mål, Tine R. Kristiansen 2 mål, Kari Mette Johansen, Karoline D. Breivang 2 mål, Linn-Kristin R. Koren 6 mål, Linn J. Sulland 8 mål, Tine Stange 4 mål, Thea Mørk 1 mål, Pernille Wibe 2 mål, Amanda Kurtovic 1 mål.

Toppscorer for Sola: Lene Tønnesen, 5 mål.