Trygg seier- variabelt spill – Larvik

Trygg seier- variabelt spill

Larvik dro sakte men sikkert fra Fredrikstad og vant til slutt 28-18 etter å ha ledet 12-9 til pause.

Det ble ingen festforestilling de snaut 600 på tribunen ble vitne til i kveld. Bortelaget tok styringen fra start og Larvik tok ikke over kommandoen før på stillingen 8-7. Etter pausen startet hjemmelaget best og scoret fire mål på rappen. Omgangen stod totalt sett til godkjent, og nå og da vartet Larvik opp med noen gode kombinasjoner. Kveldens høydepunkt var Tine Stanges avslutning på en godt timet flyver.

Ole Gustav Gjekstad ga følgende korte kommentar etter kampen.
-Vi gjennomfører en bedre kamp totalt sett enn den mot Levanger på onsdag, selv om seiersmarginen ble noe mindre. Litt irriterende at Fredrikstad fikk gjøre 4-1 på oss i de siste minuttene.